ΚΑΛΕΣΤΕ
ΤΩΡΑ!
Μήνυμα

Αισθητική Δερματολογία - Νήματα

nimata

Αν έχετε μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί χειρουργικό lifting για την αντιμετώπιση του ή αναζητά μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία δηλαδή ένα αναίμακτο λίφτινγκ.

Το αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα PDO και GOG προσώπου είναι αρκετά αποτελεσματικό σε όλα τα περιστατικά-ήπια και προχωρημένα με μία συνεδρία. Αφού γίνει τοπική αναισθησία, ο γιατρός εισάγει τα νήματα προσώπου στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων. Με την εισαγωγή της βελόνας ή της κάνουλας στο δέρμα και την αφαίρεση της, το εσωτερικό νήμα μένει στη θέση, που έχει προκαθοριστεί από το γιατρό, για να επιτευχθεί η ανόρθωση, διαρκεί από 30 έως 45 λεπτά.

Δεν αντικαθιστούν τις χειρουργικές επεμβάσεις , αλλά αποτελούν μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις περιοχές του προσώπου με σημαντική χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ήπιος ερεθισμός στα σημεία εισόδου των νημάτων.

Κατά την εφαρμογή μπορεί να γίνουν κάποιες εκχυμώσεις οι οποίες θα υποχωρήσουν σε λίγες ημέρες. Σε αυτή τη περίπτωση εφαρμόζουμε ψύξη με πάγο αμέσως μετά την εφαρμογή και τις επόμενες ημέρες εφαρμόζουμε κρέμα με άρνικα