ΚΑΛΕΣΤΕ
ΤΩΡΑ!
Μήνυμα

Δερματολογικό - Αισθητική Δερματολογία

Το νέο δερματολογικό ιατρείο στο Παγκράτι αποτελεί μια κορυφαία επένδυση και πρωτοπόρο συμβολή του ιδρυτή των Διαγνωστικών κέντρων ΓΑΛΗΝΟΣ στη θεραπευτική, κοσμητική και επεμβατική Laser δερματολογία. Δημιουργήθηκε σε ένα μοντέρνο και υψηλής αισθητικής χώρου και απαρτίζεται από εξειδικευμένους , έμπειρους, ιατρούς με μακροχρόνια εξειδίκευση και εργασιακή εμπειρία.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας δερματολογικές υπηρεσίες, πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας. Επικεντρωνόμαστε τόσο στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τον επισκέπτη όσο και στη στοχευμένη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

nimata

ΝΗΜΑΤΑ

Αν έχετε μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί χειρουργικό lifting για την αντιμετώπιση του ή αναζητά μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία δηλαδή ένα αναίμακτο λίφτινγκ.

laser

LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Το Laser Αλεξανδρίτη παράγει μια μονοχρωματική δέσμη φωτός η οποία απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας. Έτσι προκαλείται καταστροφή του θύλακα της τρίχας χωρίς να βλάπτει τον υποκείμενο ιστό με ποσοστό επιτυχίας 95%!

toxini

ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ

Η βοτουλινική τοξίνη συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης, οι οποίες εμφανίζονται σε περιοχές πλούσιες σε μύες, όπως το μέτωπο.

prp

PRP ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

Η θεραπεία ξεκινά από τη λήψη ενός μικρού φιαλίδιου αίματος από τον ασθενή. Έπειτα φυγοκεντρείται και το πλάσμα του ασθενή που περιέχει θρεπτικά συστατικά για το δέρμα λαμβάνεται για μικροέγχυση

peels

ΧΗΜΙΚΑ PEELINGS

Τα peelings αφορούν την εφαρμογή ειδικών διαλυμάτων στην επιδερμίδα, με σκοπό να δημιουργήσουμε απολέπιση, απομάκρυνση των παλιών, νεκρών κυττάρων και να ωθήσουμε το δέρμα μας να παράγει νέα, υγιή κύτταρα, αναζωογονώντας την επιδερμίδα.

yalouroni

ΥΑΛΟΥΡΙΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας – σε ποσοστό 56 % και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

mesotherapeiaswmatos

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Με τον όρο μεσοθεραπεία σώματος, αναφερόμαστε στην έγχυση ειδικών ουσιών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος (ενδοδερμικά). Η θεραπεία αυτή μπορεί να αντιμετωπίσει μία πληθώρα δερματικών προβλημάτων και ατελειών του σώματος.

mesotherapeiaproswpoy

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η μεσοθεραπεία είναι μια άριστη θεραπεία αντιγήρανσης, που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και πολλά χρόνια και αναφέρεται στην τεχνική με την οποία βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά εκχυλίσματα εγχέονται στο δέρμα με μικροενέσεις.

sklirotherapeia

ΣΚΛΗΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σκληροθεραπεία είναι η πιο συνηθισμένη και δημοφιλής θεραπεία για τις ευρυαγγείες και τους κιρσούς. Χρησιμοποιείται μια βελόνα για την έγχυση ενός χημικού υγρού μέσα στη φλέβα.

dermapen

DERMAPEN

Το DERMAPEN είναι ένα στυλό με λειτουργία γόμας. Δεν γράφει, αλλά σβήνει όσα έχουν ήδη προλάβει να γραφούν στο δέρμα. Ρυτίδες, σημάδια και ουλές ακμής, ραγάδες ή ακόμα και εκείνο το ανεπιθύμητο «πόδι της χήνας».