ΚΑΛΕΣΤΕ
ΤΩΡΑ!
Μήνυμα

Αισθητική Δερματολογία - Μεσοθεραπεία Σώματος

Μεσοθεραπεία Σώματος

mesotherapeiaswmatos

Με τον όρο μεσοθεραπεία σώματος, αναφερόμαστε στην έγχυση ειδικών ουσιών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος (ενδοδερμικά). Η θεραπεία αυτή μπορεί να αντιμετωπίσει μία πληθώρα δερματικών προβλημάτων και ατελειών του σώματος. Η μεσοθεραπεία σώματος είναι ενέσιμη τεχνική και μπορεί να εφαρμοστεί στους γλουτούς, τους μηρούς και γενικότερα σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα. Η τοπική συσσώρευση λίπους και η κυτταρίτιδα αρχίζουν να εμφανίζονται συνήθως κατά το τέλος της εφηβείας. Στο σχηματισμό της κυτταρίτιδας και στη τοπική συσσώρευση του λίπους παίζουν σημαντικό ρόλο κάποιοι γενετικοί, ορμονικοί και αγγειακοί παράγοντες. Το πρόβλημα επιδεινώνεται αρκετά με τις κακές διατροφικές συνήθειες, την καθιστική ζωή και το αυξημένο άγχος. Η μεσοθεραπεία σώματος είναι λοιπόν η πλέον σύγχρονη εναλλακτική μέθοδος για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την έγχυση ήπιων φαρμακευτικών ουσιών, βιταμινών και ενζύμων στην προβληματική περιοχή.

1. Σε ποιες περιοχές βρίσκει εφαρμογή η μεσοθεραπεία σώματος;

Περιοχές με τοπική συσσώρευση λίπους, που η γυμναστική και η δίαιτα δεν μπορούν να διορθώσουν μπορούν να βελτιωθούν με τη μεσοθεραπεία σώματος. Παραδείγματα τέτοιων περιοχών είναι οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, η κοιλιά αλλά και τα μπράτσα. Οι πιο συνηθισμένες ουσίες που χρησιμοποιούνται στη μεσοθεραπεία σώματος είναι το οργανικό πυρίτιο, το υαλουρονικό οξύ, η καρνιτίνη και η καφεΐνη.

2. Ποια είναι τα αποτελέσματα της επέμβασης και πόσο διαρκούν αυτά;

Μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας σώματος ο ασθενής παρατηρεί εκτός από την απώλεια του τοπικού λίπους, την όψη του δέρματός του πιο σφιχτή και νεανική. Επίσης, υπάρχει ορατή βελτίωση στο περίγραμμα του σώματος. Μετά τη δεύτερη συνήθως θεραπεία, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, όμως για το καλύτερο αποτέλεσμα καλό είναι να ολοκληρωθεί ο κύκλος συνεδριών που απαιτείται.

3. Αποτελεί η μεσοθεραπεία σώματος μία διαδικασία επώδυνη;

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της μεσοθεραπείας σώματος, εφαρμόζεται στο μέρος του σώματος που μας ενδιαφέρει αναισθητική κρέμα. Κατά τη θεραπεία χρησιμοποιείται μικροσκοπική βελόνα. Όμως, λόγω της μεγάλης έκτασης που πραγματοποιείται η όλη διαδικασία, αλλά και το βάθος που εισάγεται το υλικό υπάρχει ένα αίσθημα «τσιμπήματος» ή «καψίματος». Το αίσθημα αυτό παρόλα αυτά, μετά την αναισθητική κρέμα είναι πολύ ανεκτό.

Η διάρκεια της κάθε επίσκεψης εξαρτάται από τις ανάγκες του προβλήματος του κάθε ατόμου. Συνήθως χρειάζονται 3 έως 6 συνεδρίες, κάθε 1 με 2 εβδομάδες, ανάλογα πάντα με την περίπτωση. Συστήνεται ακόμα να γίνεται επανάληψη της διαδικασίας, μία με δύο φορές το χρόνο για συντήρηση.

4. Aqualyx για το σώμα

Είναι το μόνο εγκεκριμένο προιόν παγκοσμίως για ενέσιμες θεραπείες,μη χειρουργικής μείωσης του τοπικού λίπους. Είναι διαθέσιμο σε διεθνές επίπεδο από το 2009 και έχει σε πωλήσεις πάνω από 2.000.000 φιαλίδια, σε 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ουδέποτε έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια. Η θεραπεία Aqualyx μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα. Τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να ληφθούν από ασθενείς με μεσαίο σωματικό βάρος ή ελαφρά υπέρβαρους, με τοπική συσσώρευση λίπους, σε ανατομικές περιοχές όπως τα ισχία, οι γλουτοί,το εσωτερικό των μηρών,τα μπράτσα, η κοιλιά, το διπλοσάγονο κλπ. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αποτελεσματική, ασφαλής, μη επεμβατική (1-2 ενέσεις) και φυσικά απαιτείται μικρότερος αριθμός θεραπειών για την απόκτηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Αμέσως μετά την εφαρμογή ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η περιοχή απλά μπορεί να κοκκινίσει και να παρουσιάσει ένα ελαφρύ πρήξιμο. Όπως συμβαίνει και σε κάθε θεραπεία με υποδερμκές βελόνες, είναι πιθανό να εκδηλωθεί ένα πολύ μικρό αιμάτωμας το οποιό θα υποχωρήσει πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία. Επιπλέον προτείνεται ο ασθενής να ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης προκειμένου να επιτευχθεί με επιτυχία το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Oφέλη που προσφέρει η Μεσοθεραπεία Σώματος

  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος
  • Βοηθά την μικρο κυκλοφορία
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος
  • Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής
  • Μειώνει σε τεράστιο βαθμό την εικόνα φλοιού πορτοκαιού
  • Βοηθά στην οξυγόνωση των ιστών

Προσφορά Μεσοθεραπεία Σώματος