ΚΑΛΕΣΤΕ
ΤΩΡΑ!
Μήνυμα

Αισθητική Δερματολογία - Laser Αλεξανδρίτη

Laser Αλεξανδρίτη

laser

Οριστική, άμεση και μόνιμη λύση για την απομάκρυνση της τριχοφυΐα.

1. Τι είναι το Laser Αλεξανδρίτη και πως λειτουργεί:

Το Laser Αλεξανδρίτη παράγει μια μονοχρωματική δέσμη φωτός η οποία απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας. Έτσι προκαλείται καταστροφή του θύλακα της τρίχας χωρίς να βλάπτει τον υποκείμενο ιστό με ποσοστό επιτυχίας 95%!

Το Laser Αλεξανδρίτη εφαρμόζεται για όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτου φύλου και είναι ιδανικό για λευκές επιδερμίδες με σκούρη ή καστανή τρίχα.

2. Πονάει η αποτρίχωση με το Laser Αλεξανδρίτη;

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά όρια αντοχής του πόνου παρόλα αυτά κατά την διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης (dynamic cooling device-DCD) παρέχοντας τοπική αναισθησία και κάνοντας την θεραπεία αποτελεσματική και ανώδυνη.

3. Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσουμε τις θεραπείες με το Laser Αλεξανδρίτη;

Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσει κανείς την αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι το φθινόπωρο, ώστε μέχρι την αρχή του καλοκαιριού να έχει απαλλαγεί οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

4. Τι προετοιμασία χρειάζεται και τι πρέπει να προσέξω πριν και μετά την συνεδρία με Laser Αλεξανδρίτη;

Δεν πρέπει να έχετε αφαιρέσει με οποιοδήποτε άλλο αποτριχωτικό μέσο την τρίχα τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την συνεδρία με Laser Alexandrite τόσο στην πρώτη συνεδρία έως ότου ολοκληρωθεί ο κύκλος συνεδριών. Επίσης δέρμα που είναι μαυρισμένο από ηλιοθεραπεία ή Solarium, καλό είναι να αποφεύγεται η εφαρμογή Laser. Είναι απαραίτητο ειδικά στην πρώτη συνεδρία να προγραμματίσετε μία συνάντηση, να σας δούμε από κοντά και να κάνουμε μία αξιολόγηση του δερματός και να σας δώσουμε εξατομικευμένες πληροφορίες.

5. Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόσο είναι η χρονική διάρκεια κάθε συνεδρίας;

Οι συνεδρίες που απαιτούνται για να εξαλειφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό τριχοφυΐας είναι 6 με 10 συνεδρίες. Κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 5 έως και 45 λεπτά ανάλογα με την έκταση της περιοχής της θεραπείας.

Τα οφέλη της θεραπείας

  • Ασφαλής διαδικασία με έγκριση
  • Ανώδυνη μέθοδος
  • Οριστικό αποτέλεσμα
  • Κατάλληλο για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος
  • Κατάλληλο για κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας
  • Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας

6. Γιατί να επιλέξετε την ομάδα του Γαληνός Derma Center για το επόμενό σας ραντεβού με το κορυφαίο μηχάνημα Laser Αλεξανδρίτη;

Η χρήση των Laser Αλεξανδρίτη από το εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι ασφαλής, αποτελεσματική και εύκολη και επιτρέπει τη θεραπεία μεγάλων περιοχών στη διάρκεια μιας συνεδρίας. Μετά από μία μόνο συνεδρία, η βελτίωση είναι εμφανής, ενώ μετά από επανειλημμένες συνεδρίες επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Πριν & Μετά με το κορυφαίο μηχάνημα αποτρίχωσης