ΚΑΛΕΣΤΕ
ΤΩΡΑ!
Μήνυμα

Αισθητική Δερματολογία - Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

mesotherapeiaproswpoy

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό!

1. Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόσο είναι η χρονική διάρκεια κάθε μιας;

Η μεσοθεραπεία είναι μια άριστη θεραπεία αντιγήρανσης, που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και πολλά χρόνια και αναφέρεται στην τεχνική με την οποία βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά εκχυλίσματα εγχέονται στο δέρμα με μικροενέσεις. Είναι μία από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές μη επεμβατικές διαδικασίες, που δίνουν λύση σε μία πληθώρα προβλημάτων, όπως η αντιμετώπιση των πολύ λεπτών ρυτίδων και της φωτογήρανσης, η χαλάρωση του δέρματος, η αφυδάτωση κ.α. Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, ιδιαίτερα αν προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Η έγχυση των συστατικών γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μην υπάρχει σχεδόν καμία ενόχληση.


2. Πως εφαρμόζεται η μέθοδος της μεσοθεραπείας και πόσο είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας εφαρμόζεται στο Πρόσωπο, στην Περιοχή γύρω από τα Μάτια στον Λαιμό και το Ντεκολτέ. Η Μεσοθεραπεια προσώπου χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της θαμπάδας και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Για τους λόγους αυτούς είναι δημοφιλής ακόμα και σε νεαρά άτομα που θέλουν να προσφέρουν extra ενυδάτωση στο πρόσωπό τους αλλά και να καθυστερήσουν τη γήρανση. Τα συστατικά της μεσοθεραπείας εισφέρουν στην ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και τη μείωση των λεπτών ρυτίδων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κινητοποιείται ο μηχανισμός που προκαλεί ενεργοποίηση των ινοβλαστών και αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης προσφέροντας ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι φυσικό, ενώ το θεραπευτικό πρωτόκολλο διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Δεν προκαλεί παρενέργειες και το δέρμα δεν απαιτεί ειδική φροντίδα μετά την εφαρμογή της θεραπείας και έτσι επιστρέφετε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η βελτίωση στο πρόσωπο γίνεται ορατή από την πρώτη συνεδρία και το αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας διατηρείται για 2 έως 5 μήνες.

Το επιθυμητό από αισθητικής πλευράς αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πλήρως μετά από 4 με 6 συνεδρίες καθώς η θεραπευτική μέθοδος δρα αθροιστικά γι αυτό συστήνεται να πραγματοποιείται κάθε 20 με 30 ημέρες. Μόλις περάσουν 4 μήνες από την έναρξη των θεραπειών, οι συνεδρίες εισέρχονται σε στάδιο συντήρησης και γίνονται κάθε 4 έως 8 μήνες, με σκοπό τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Το μείγμα των συστατικών που εγχύεται περιέχει:

  • Bιταμίνες όπως η Vitamin C,Α που έχουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
  • Υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση.
  • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την καταπολέμησητων ελευθέρων ριζών.
  • Αμινοξέα που βοηθούν στη σύνθεσηκολλαγόνου και ελαστίνης.

Oφέλη Μεσοθεραπείας Προσώπου:

  • Διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο.
  • Φωτίζει την επιδερμίδα.
  • Προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας.
  • "Γεμίζει" την επιδερμίδα με βιταμίνες.