ΚΑΛΕΣΤΕ
ΤΩΡΑ!
Μήνυμα

Αισθητική Δερματολογία - Dermapen

Dermapen

Το DERMAPEN είναι ένα στυλό με λειτουργία γόμας. Δεν γράφει, αλλά σβήνει όσα έχουν ήδη προλάβει να γραφούν στο δέρμα. Ρυτίδες, σημάδια και ουλές ακμής, ραγάδες ή ακόμα και εκείνο το ανεπιθύμητο «πόδι της χήνας». Όλα αυτά εξαφανίζονται στο διακριτικό του πέρασμα. Πώς ακριβώς όμως λειτουργεί το DERMAPEN; Απλά, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

dermapen

1. Τρόπος λειτουργίας του DERMAPEN

Το DERMAPEN ανήκει στις συσκευές βελονισμού νέας γενιάς. Έχει το σχήμα ενός στυλό το οποίο στην άκρη του διαθέτει πολύ λεπτές, μικροσκοπικές βελόνες. Με αυτές το DERMAPEN δημιουργεί στο δέρμα μικρές οπές, κάνοντάς το να αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε και στην περίπτωση ενός μικροτραυματισμού: παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για την φυσιολογική επούλωσή του. Μέσω, δηλαδή, της Διαδερμίας που προκαλεί, οδηγεί το δέρμα στην Νεοκολλαγονογένεση που έχει τελικώς ως αποτέλεσμα την ανάπλαση, αλλά και τη σύσφιξη του δέρματος. Το DERMAPEN μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, περίπου 24 ώρες. Ο αριθμός των επισκέψεων για την ολοκλήρωση της θεραπείας, εξαρτάται από το πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, αλλά και τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός. Για παράδειγμα, για την απλή τόνωση ενός κουρασμένου προσώπου ή για την θεραπεία της φωτογήρανσης, χρειάζονται λίγες συνεδρίες (1-3). Αντίθετα, για την αντιμετώπιση ουλών ακμής χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες (περίπου 4-7 ή και παραπάνω). Αξιοσημείωτο είναι πως το DERMAPEN, επειδή ακριβώς δεν δρα με έγχυση ξένου συστατικού στον οργανισμό, καταφέρνει να μην προκαλεί αλλεργίες.

2. Τι μπορεί να διορθώσει το DERMAPEN

Το DERMAPEN έχει μεγάλη γκάμα δράσης και μπορεί να διορθώσει ποικίλα αισθητικά προβλήματα, μικρά ή και μεγαλύτερα. Σε γενικές γραμμές συνίσταται στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση:

 • Των ουλών ακμής και εγκαυμάτων
 • Των ουλών από χειρουργικές επεμβάσεις
 • Των λεπτών ρυτίδων του προσώπου
 • Του «ποδιού της χήνας»
 • Των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια
 • Των ραγάδων στο σώμα

Παραλλήλως βοηθά στην γενικότερη αισθητική βελτίωση προσώπου και σώματος, καθώς μπορεί να ανανεώσει όλη την περιοχή των ματιών, να συσφίξει το πρόσωπο (περίγραμμα), αλλά και να αναπλάσει το χαλαρωμένο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να ανορθώσει το λαιμό και να συσφίξει την ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ

3. Η ιδανική εποχή για θεραπεία με DERMAPEΝ

Υπάρχει ιδανική εποχή για θεραπεία με DERMAPEN και αυτή είναι ο χειμώνας. Το δέρμα κατά την θεραπεία με DERMAPEN δεν πρέπει να έρθει σε άμεση επαφή με την ηλιακή ακτινοβολία, οπότε οι χειμερινοί μήνες με την μειωμένη τους ηλιοφάνεια αποδεικνύονται προστατευτικοί.

4. Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Οι συνεδρίες κυμαίνονται από 3 έως 6 ανάλογα τον βαθμό της βλάβης, και το τι θέλουμε να επιτύχουμε.

5. Είναι επίπονη θεραπεία;

Πριν την συνεδρία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδική αναισθητική κρέμα η οποία μουδιάζει τοπικά το σημείο στο οποίο θα γίνει η εφαρμογή.

6. Έχει χρόνο αποθεραπείας;

Αναδόμηση

Μετά την θεραπεία με το Dermapen, το δέρμα θα είναι ελαφρώς ερεθισμένο, η ερυθροδερμία θα υποχωρήσει εντός μερικών λεπτών με τη χρήση ειδικής καταπραϋντική μάσκας επιτυγχάνοντας έτσι την ολοκληρωτική ανάρρωση του δέρματος την επόμενη κιόλας μέρα.

7. Τι πρέπει να προσέξω πριν και μετά την θεραπεία Dermapen;

Ενυδάτωση και ενίσχυση

Το δέρμα θα πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένο, προστατευμένο από τον ήλιο και την μόλυνση του περιβάλλοντος πριν την θεραπεία. (Να μην υπάρχει make up)

Κάλυψη και προστασία

Μετά την συνεδρία χρειάζεται να εφαρμόζουμε αναπλαστική κρέμα για τουλάχιστον 5 ημέρες και αντηλιακή κρέμα προσώπου με 50 δείκτη προστασίας.

Οφέλη Dermapen Micro-needling

 • Άμεσα αποτελέσματα με μόλις λίγες συνεδρίες
 • Γρήγορη αποθεραπεία
 • Μη επεμβατική
 • Χωρίς ιδιαίτερο πόνο
 • Διάρκεια αποτελεσμάτων, υγιές λαμπερό δέρμα, νεανική όψη

Προσφορές Συνεδρία Dermapen

Πριν & Μετά με τη θεραπεία Dermapen